iLife A9 Robot Süpürge nasıl? alınır mı? iyi mi? gerçek kullanıcıların yorumları nasıldır? gibi soruların cevabı ve almadan önce dikkat edilmesi gereken şeyleri öğrenmek için okumaya devam edin.
Nispeten uygun fiyatlı bir robot süpürge arıyorsanız, telefonunuz ve sesinizle kontrol edebileceğiniz 2000 – 2500 fiyat aralığı butceniz var ise, iLife A9 sağlam bir seçenektir. Sert zeminleri ve az tüylü halıları etkili bir şekilde temizler ve Wi-Fi bağlantısı, Amazon Alexa ses desteği ve verimli navigasyon için evinizin haritasını çıkarma gibi daha pahalı modellerde bulunan üstün özellikler sunar. hala kafanızda hangi robot süpürge almalıyım ve hangi robot süpürge daha iyi? soruları varsa tıklayın. diğe farklı fiyatlar ve özelliklerde tefal explorer s60, anker 30c, xiaomi mijia 1c robot süpürge yorumları, Viomi V3 özellikleri nasıl, ve tesvor x500pro akıllı robot süpürge incelemelerine bakabilirsiniz
iLife A9 Kullanıcı Yorumları nasıl
Olumlu Kullanıcı Yorumları
- Etkili temizler
- Sessiz
- İyi pil ömrü
- Düşük profilli tasarım
- Uygulama ve ses kontrolünü destekler
Olumsuz Kullanıcı yorumları
- Orta tüylü halıda en iyisi değil
- Maksimum mod pili hızla tüketir
- Testte biraz köpek kılı kaçırdım
İLife A9 temizlik robotu, testlerde iyi performans gösterdi ve fiyatı karşılığında etkileyici özellikler sunuyor. Evinizde orta tüylü halı varsa, bu en iyi seçenek değildir, ancak sert zeminleriniz ve az tüylü halılarınız varsa, 2500 tl altında bir fiyat ile alabileceğiniz en iyi robot süpürgelerden biridir. iLife A9 robot süpürge en iyi ve uygun fiyat robot süpürgeler kategorimizdeki diğer robot süpürgelerden biraz daha uzun pil ömrüne ve daha iyi gezinme(Navigasyon) becerilerine ve bağlantı özelliklerine sahiptir.
Tasarım ve Temizleme modları
İLife A9 Robot süpürge düşük profilli bir tasarıma sahiptir ve yalnızca 3 inç uzunluğundadır ve koltukların, yatakların ve diğer mobilyaların altından kolayca geçmesine izin verir.
Birkaç temizleme modu vardır: Otomatik, Kenar, Maks ve Nokta. Çoğu zaman kullanacağınız Auto’da, metodik bir yolda temizlik yaparak, çim biçerken yaptığınız gibi düz çizgiler oluşturur. Kenar modu sınırlar ve köşeler için iyidir, Max modu ise tozun yerleştiği küçük alanlar için ekstra emiş gücü sağlar ve daha iyi performans gösteriri. Yoğun toz ve döküntü bulunan daha geniş alanlar için tasarlanan Spot modunda, robot spiral bir yol çiziyor.
iLife A9 Vacuum, verimli bir temizlik rotası planlamak ve gözden kaçan noktaları tespit etmek için evinizi otonom olarak haritalandırır. Çalışırken, devam etmeden önce henüz temizlemediği alanları tespit etmek için bazen kısa bir süre durur.
Ağır kirli alanlar için önceden takılmış kauçuk fırça ve daha az kirli alanlar için kıl fırça dahil olmak üzere iki farklı ana fırça ile birlikte gelir. Ayrıca ekstra bir yan fırça seti ile birlikte gelir. Uçurum sensörü merdivenlerden düşmesini önlemeye yardımcı olur.
iLife robot Vacuum kurulumu
iLife A9 vakumu kurmak basittir. Şarj yuvasını takın, yan fırçaları takın, robotun yan tarafındaki güç anahtarını çevirin ve şarj etmek için yuvaya oturması için uzaktan kumandadaki ana düğmeye basın.
Şarj yuvasını her iki taraftaki nesnelerden 3,2 fit uzağa ve herhangi bir şeyin 6,5 fit uzağına yerleştirmeniz gerekir. Kullanılmadığında, robot şarj cihazına bağlı kalabilir, böylece ihtiyacınız olduğunda hazır olur. Uzun bir süre kullanmayı planlamıyorsanız, tamamen şarj edebilir, ardından kapatıp serin ve kuru bir yerde saklayabilirsiniz.
Herhangi bir robot süpürgesi veya paspas gibi, zeminde asılı duran perdeler, evcil hayvan oyuncakları ve elektrik kabloları gibi temizlik sırasında sıkışabilecek her şeyi çıkardığınızdan emin olmak isteyeceksiniz. iLife, halı püsküllerini de sarmalamanız ve taş ve kağıt gibi nesneleri süpürmeden kaçınmanız gerektiğini söylüyor. Bunu söylemeye gerek yok, ancak robot benzin gibi yanıcı veya yanıcı sıvılarla ve sigara veya kibrit gibi yanan herhangi bir şeyle asla temas etmemelidir. Ayrıca iLife A9’u ıslak yüzeylerde asla kullanmamalısınız – Paspaslama(Mop) robotlar bunun için var.
A9 temizlik robotu Performansı Nasıl? iyi mi?
A9 robot süpürge, çok fazla gürültü yapmadan hızlı ve verimli bir şekilde hareket eder. Bir fan kadar gürültülü olduğundan, içinde bulunduğunuz odayı temizlerken orada olduğunu zar zor fark edersiniz. Arka planda çalışırken rahatsız edilmeden kesinlikle sohbet edebilir veya TV izleyebilirsiniz. Başka bir odadayken, muhtemelen çalıştığını hiç duyamayacaksınız. Test sırasında birkaç kez, hala açık olduğundan emin olmak için diğer odaya gitmem gerekti çünkü çok sessizdi.
bu robotun evin içinde ne kadar hızlı fermuarlar açtığına ve farklı döşeme türleri arasında kolayca hareket edebildiğine şaşıracaksınız. Evde laminat oturma ve yemek odaları , fayans mutfak, yatak odada ve ofisite alçak tüylü halı ve orta tüylü halı dahil olmak üzere çeşitli döşeme türleri varsa bu vakum sizin için iyi bir seçenektir. bu temizleme robotu laminat, fayans ve az tüylü halıları iyi idare eder. Ve Otomatik modda anlatıldığı gibi çalışır, düzenli olarak odayı temizler, çoğu alan kilimini kolayca döndürür.
Gerçek kullanıcı Deneyimi ve yorumları
bir cihazı anlamak için ilk başta önceden denemiş birinin yorumlar ve hikayesini duymak doğru alışverişin püf noktasıdır, Aşağıda gerçek bir kullanıcının yorum ve deneyimini okuyabilirsiniz
Bir temizlik seansından sonra, çöp kovası tamamen doldu ve toz, döküntü ve köpek kılı ile doluydu. Ne kadar dolu olduğuna şaşırdım, özellikle de her ikisine de alerjim olan tozu ve evcil hayvan tüylerini yönetmek için günlük ayrı bir robot süpürgesi çalıştırdığım için. Çalışmasını inceledikten sonra, A9’un kanepemin yanındaki tüm tüyleri almadığını fark ettim; bu, köpeğim Bradley tarafından yoğun bir şekilde kaçakçılığı yapılan bir bölgeydi. Adil olmak gerekirse, iLife A9 robot süpürgeyi özellikle evcil hayvan kılı için tavsiye etmiyorum.
Bununla birlikte, orta tüylü halıda o kadar iyi performans göstermedi. Kuşkusuz, yoga / misafir / köpek odamdaki halı genellikle küçük iplerle ve köpeğimin çiğnediği diğer oyuncak kalıntılarıyla doludur. Ancak A9’un Otomatik moddaki ilk geçişinde bu kalıntıların çoğu halının üzerinde kalmıştı. Bunu Max’e koymak yardımcı oldu, ancak yine de her şeyi alamadı ve Max modu pili çok daha hızlı tüketir ve robotun daha yüksek sesle çalışmasını sağlar.
Otomatik modda, A9 pili bitmeden önce 102 dakikaya kadar temizlendi ve otomatik olarak baz istasyonuna geri döndü.
İLife A9, temizlemesini istemediğiniz herhangi bir yere yerleştirebileceğiniz küçük bir “elektronik duvar” ile birlikte gelir. Onu masamın altına yerleştirdim, böylece robot bilgisayar kablolarımdan uzaklaştı ve amaçlandığı gibi çalıştı. A9 masamın altına girdiğinde, kabloların biraz ötesinde durdu ve arkasını döndü. iLife, pil ömründen tasarruf etmek için her kullanımdan sonra duvarı kapatmanızı tavsiye ediyor, ancak bunu yapmayı unuttuğumu görebiliyorum.
2000 – 2500 Fiyat aralığı ve üzerindeki çoğu robot süpürge gibi, A9 da programlamayı destekler, yani her gün belirli bir saatte otomatik olarak temizlemeye başlayacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Birlikte verilen uzaktan kumanda veya iLifeRobot mobil uygulaması (Android ve iOS için mevcuttur) ile bir program ayarlayabilirsiniz. Uzaktan kumandada bir program oluşturmak kolaydır; sadece geçerli yerel saati, ardından başlamasını istediğiniz zamanı ayarlamanız gerekir. Bir programı başarıyla ayarladığınızda robot “planlama tamamlandı” diyecektir. Test sırasında özellik planlandığı gibi çalıştı ve robot seçilen zamanda başladı.
Uygulama ve Ses Kontrolü
Robotu iLifeRobot uygulamasına bağlamak, kullanıcı kılavuzundaki talimatları izleyerek oldukça basittir. Bağladıktan sonra, doğrudan telefonunuzdan bir temizlik işine başlayabilirsiniz. Robot temizlerken, uygulamada kapladığı yeri gösteren çok temel bir ev düzeni haritası oluşturulur, ama daha yüksek fiyat vakumlarda bulunan harita özellikleri kadar iyi değil. Roomba i7 + ve S9 + gibi daha pahalı robot süpürgeler, her odayı etiketlemenize izin verir, böylece belirli odalar için temizlik planlayabilirsiniz.
Uygulamada, robotun kaç metrekareyi kapladığını (bu ayarı fit kare olarak değiştiremezsiniz), ne kadar süredir çalıştığını ve ne kadar pil kaldığını da görebilirsiniz. Buradaki uzaktan kumanda özelliği, robotu temizlenmesi gereken belirli bir noktaya yönlendirmek için okları kullanmanıza izin verir.
Uygulamadaki programlama özelliği, robotun temizlemesini istediğiniz haftanın hangi günlerini ve her gün için bir zaman seçmenize olanak tanır. Örneğin, pazartesiden cumaya 15: 30’da temizleyecek şekilde ayarlayabilirsiniz, böylece işten evinize vakumlu zeminlere gelebilir ve mesela hafta sonları, dışarı çıkacağınız zaman ve öğlen vakti temiz olmasını sağlayabilirsiniz. hakkında.
Ayrıca robotun temizleme işlerinin geçmişini görüntüleyebilir, değiştirilmeleri gerekmeden önce fırçaların ve filtrenin ne kadar ömrü kaldığını görebilir, daha fazla emiş gücü için Max modunu açabilir, bir alarm çalabilir, böylece vakumun kaybolması durumunda yerini tespit edebilirsiniz, aygıt yazılımı güncellemelerini indirin ve satmayı veya başkasına vermeyi planlıyorsanız robotu fabrika varsayılan ayarlarına sıfırlayın.
A9, Amazon Alexa’yı destekler ancak Google Assistant’ı desteklemez. Test sırasında, Echo akıllı hoparlörümle kurulumu kolay ve mükemmel bir şekilde çalıştı, temizlik işlerine sadece sesimle başlamama izin verdi.
Vacuum’un Bakımı
Herhangi bir robot süpürgesi veya paspas gibi, iLifeA9 da biraz bakım gerektirir. Her kullanımdan sonra çöp kutusunu boşaltmanız ve ayrıca yüksek performanslı filtreyi de temizlemeniz gerekir. Çöp kutusunu temizlemek kolaydır; basitçe onu robotun dışına atarsınız, açarsınız, içindekileri çöpe atarsınız, ardından kalıntıların tozunu alırsınız. Bir kullanımdan sonra, A9’un filtresi çoğunlukla temiz görünüyordu, ancak önerildiği gibi yine de dokundum ve biraz toz çıktı.
Roomba i7 + ve S9 + gibi bazı pahalı robot süpürgeler kendi çöp kovalarını boşaltabilir, ancak bu modeller A9’un fiyatının en az üç katı.
Sonuç: bu süpürge alınır mı? iyi mi?
bu robot süpürge verdiği paranızın iyice hakkını verir ve alınır.